Glass Buildings

Procams

Black Box Camera Mini

mini_black_box_hidden_camera_motion_activated+1.jpg
mini_black_box_hidden_camera_motion_activated+1.jpg
press to zoom
mini_black_box_hidden_camera_motion_activated+2.jpg
mini_black_box_hidden_camera_motion_activated+2.jpg
press to zoom

Alles in 1 spycam in klein zwart kastje

 

Bewegingsdetectie / timer / continue

 

Tot 10 uur filmen op bewegingsdetectie

 

192 uur filmen op 64 GB SD kaart

Deze blackbox mini camera kan als spycamera worden gebruikt om in een ruimte onopvallend te filmen, maar is ook erg geschikt om uw auto en bezittingen te beveiligen tegen van vandalisme. Met instellingen als bewegingsdetectie, dag / avond stand en de mogelijkheid tot wel 192 uur te filmen op een 64 GB micro SD kaart maken deze black box camera een ideale observatie tool.

Toepassingen blackbox camera:


De blackbox camera is door onderstaande geavanceerde opties voor zeer veel toepassingen te gebruiken. Zo is deze blackbox mini camera erg geschikt om bijvoorbeeld op uw hoedenplank te leggen of op een andere plek in de auto te verstoppen en te zien wie er langs uw auto loopt en wat er gebeurt. Ook is deze voor het raam te plaatsen met zicht op uw auto. Ook is de camera natuurlijk als spycam te gebruiken om bewijs te verzamelen. Door zijn compacte afmetingen van 76 x 43 x 19 mm kunt u de spycam plaatsen in voorwerpen als: een teddybeer, boek, ordner, doos etc etc. De blackbox camera maakt tijdens het filmen geen geluid of dergelijk en zal dus nooit zijn positie verraden.

 

Dag & avond stand:
De blackbox mini camera kan met de setup tool worden ingesteld op dag / avond of automatische stand. Hiermee wordt bepaald hoe het aanwezige licht door de lens wordt gebruikt zodat met beperkt licht nog kan worden gefilmd. Met bijna donker wordt bedoeld dat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal of nooduitgang verlichting moet zijn. De beelden wordern met beperkt licht wel minder scherp en hebben afhankelijk van de hoeveelheid licht soms wat strepen door het beeld.

Blackbox opname instellingen:
In de setup software tool van de blackbox camera kan worden ingesteld of continue, op beweging of enkel  op door u ingestelde tijden. Zo kan er bij continue opnemen tot 8 uur op de interne batterij worden gefilmd en wanneer deze is ingesteld op bewegingsdetectie kan dit afhankelijk van de hoeveelheid beweging tot 10 uur zijn.

Vibration trigger mode:
De Blackbox mini camera heeft een vibratie modus waarbij de camera in slaapstand gaat totdat er trilling wordt gedetecteerd. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt dat u de black box camera in uw auto legt en deze enkel begint met filmen als de deur open gaat of de auto wordt gestart en er de recorder trilling detecteert. De batterij duur in deze stand kan omdat de black box in slaapstand gaat tot wel 30 dagen zijn. Wel zal de black box in deze stand enkel op trilling reageren en niet op beweging of geluid.

 

Langere batterijduur nodig?
Wanneer u langer moet kunnen filmen dan de interne batterij ondersteund is het ook mogelijk een 5V batterij pack aan te sluiten op de black box camera. Onder de TAB 'accessoires' vindt u verschillende compatibel batterij packs. Onder de TAB 'accessoires' vindt u verschillende compatibel batterij packs. De blackbox mini camera verbruikt ongeveer 100 mAH per uur, dus u kunt uitrekenen hoe lang u met de externe batterij kunt filmen door de capaciteit in van de batterij in maH te delen door 100. 
 
Opname duur per GB:
De black box camera kan op de lage resolutie 3 uur filmen op 1GB geheugenkaart en bij de hoge resolutie 45 minuten op 1 GB. Dit betekent dat met een 64 GB micro SD kaart maximaal 192 uur kan worden gefilmd. Wel is de recorder zo in te stellen dat wanneer het geheugen vol is de oudste beelden automatisch weer worden overschreven.

Overige eigenschappen black box camera:
- Instelbare bestandsgrootte (10 / 15 /20) minuten
- Instelbare auto start / top
- Instelbare resolutie: 640 x 480 of 320 x 240

- Audio opname uit te zetten
- Optionele gekantelde opname
 
Inhoud verpakking:
1 x Black box camera
1 x 5V adapter
1 x Auto adapter
1 x USB kabel
Geen geheugenkaart

 

 

Kenmerken: Black box camera - mini

   

Artikelnummer

          7445

Resolutie

          640 x 480

Lens sensor

          CMOS

Frames per seconde

          30

Kijkhoek

          60 graden

Audio opname

          Ja

Interne batterij

          Ja

Max. Geheugen

         64 GB

LCD monitor

         Nee

GPS ontvanger

         Nee

G-sensor

         Nee

Overwrite

         Ja

WDR

        Nee

Digitale zoom 

        Nee

Wi-Fi

        Nee

Binnenlens

        Nee

HDMI out

        Nee

AV out

        Ja

Video format

       Avi

Gewicht in Gram

       47

Lengte

       76 mm

Breedte

       43 mm

Hoogte

       19 mm

Merk

       Nee

Made in

       Nee

Batterij

       800 mAH oplaadbaar

computer aansluiting

       ja, USB