Glass Buildings

Procams

DIENSTEN

Camerasystemen

Veiligheid is een van de belangrijkste drijfveren achter cameratoezicht. Een camerasysteem werkt vooral preventief tegen inbraak, overvallen en vandalisme. Steeds vaker kiezen organisaties en bedrijven voor een camerasysteem als partner in beveiliging. Een paar extra ogen op afstand betrappen daders op heterdaad. Of plegers worden aan de hand van het later terugkijken van de beelden, alsnog opgespoord.

Wilt u uw bedrijf of woning beveiligen met bewakingscamera’s? Dan is een compleet camerasysteem vaak de beste keuze. Maar er zijn meer mogelijkheden. Kies hieronder het camerasysteem dat u nodig heeft.

Alarmsystemen

Wij beschikken over verschillende soorten woonhuisbeveiliging. Ook voor een alarmsysteem bent u bij ons aan het juiste adres. Onze alarmsystemen zijn zeer gebruiksvriendelijk. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het alarmsysteem in uw woning geplaatst wordt, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen. U kunt contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen adviseren over de geschikte beveiliging voor uw woning. Er zijn genoeg redenen om een alarmsysteem in uw woning te plaatsen. En ook voor de prijs hoeft u het niet te laten. Geïnteresseerd? U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies op maat.

Mistbeveiliging

Een mistgenerator vult een ruimte binnen enkele seconden met dichte mist. Hierdoor is mistbeveiliging een perfect wapen tegen inbrekers. Uw eigendommen worden onzichtbaar en kunnen dus ook moeilijk gestolen worden.

 

You can’t steal, what you can’t see

 

Mistbeveiliging heeft een flink aantal voordelen ten opzichte van traditionele beveiliging. Een inbreker kan de mistgenerator niet snel uitschakelen en de mist blokkeert het zicht. U maakt uw winkel, woning of bedrijfspand hierdoor tot een onaantrekkelijk doelwit.

Satellitesystemen

Met de gedrevenheid en vakmanschap is PROCAMS al meer dan 10 jaar een begrip in zuidholland. Sinds de oprichting in 2013 bestaan de acitiviteiten uit de verkoop, installatie en onderhoud van onderstaande systemen.

Computersystemen

Sinds het jaar 2013 is ons bedrijf PROCAMS actief in de verkoop van Computers en het repareren daarvan.

Wij adviseren altijd de snelste en de goedkoopste weg. Of het nu gaat om hardware, software, reparaties,

onderhoud, netwerk of internetverbindingen.​