top of page
Glass Buildings

Procams

MISTBEVEILIGING

Je kunt niet stelen, wat je niet kunt zien...  Meer veiligheid ?

Mistbeveiliging+2.jpg

Een mistgenerator vult een ruimte binnen enkele seconden met dichte mist. Hierdoor is mistbeveiliging een perfect wapen tegen inbrekers. Uw eigendommen worden onzichtbaar en kunnen dus ook moeilijk gestolen worden.

 

    You can’t steal, what you can’t see

    Mistbeveiliging heeft een flink aantal voordelen ten opzichte van traditionele beveiliging. Een inbreker kan de mistgenerator niet snel uitschakelen en de mist blokkeert het zicht. U maakt uw winkel, woning of bedrijfspand hierdoor tot een onaantrekkelijk doelwit.

 

    Waarom een toevoeging van een Grumpy mistgenerator een cruciaal belang is.

    Elke poging van diefstal of inbraak in uw huis of in uw onderneming is een oorzaak van economische en psychologische trauma: de economische schade en de angst om opnieuw beroofd te worden is slechts één van deze gevolgen. Om uzelf en uw eigendom te beschermen is het essentieel om rust en vertrouwen in de toekomst veilig te stellen. GRUMPY Mist generatoren is de ultieme technologie om diefstallen te voorkomen.

 

    Inbrekers en overvallers in luttele seconden blokkeren:

    Inbraken en overvallen worden vaak in een paar minuten gepleegd, politie en of bewakers kunnen niet op tijd ter plekke zijn. Grumpy mistgeneratoren zetten een ruimte binnen enkele seconde vol met mistverneveling waardoor criminelen geen hand meer voor ogen zien. Dit in combinatie met een luide sirene en flitslicht zal een crimineel verwarren en deze zal hierdoor direct op de vlucht slaan. GRUMPY voorkomt verdere schade aan uw bezittingen en gemoedsrust.

 

    Wat je niet ziet kun je niet stelen:

    Dit is Eén van de hoofdredenen om juist nu een Grumpy mistgenerator te installeren, niet alleen uw bezittingen zijn goed beveiligd maar ook u zelf, dierbaren en personeel lopen veel minder risico om aangevallen te worden. Want dankzij de mist uw woning/bedrijf ziet een crimineel geen hand voor ogen en zal deze direct het hazenpad kiezen. De mist blijft voor lange tijd hangen en is volledig veilig voor het milieu en niet schadelijk voor goederen en uw gezondheid. De mistverneveling is een gecertificeerd product en laat geen (schadelijke) sporen achter. * zie filmpje op onze site

 

    Het is onmogelijk om te stelen wat niet te zien is?

    Dat is waarom het zo nodig is om de innovatieve Grumpy Mistgenerator te installeren - dit is het enige systeem dat in staat is om dieven te stoppen. Omdat alle standaard alarmensystemen niet kunnen voorkomen dat dieven alsnog in korte tijd veel goederen kunnen wegnemen is het raadzaam om juist een GRUMPY mistgenerator aan te schaffen,Zelfs als de waarschuwingssignalen geactiveerd zijn, weten inbrekers en overvallers dat de politie minstens 10-15 minuten nodig hebben om ter plekke aan te komen, terwijl inbrekers maar een paar minuten nodig hebben om te pakken wat ze willen hebben.. Daarom alleen al zijn alarmsystemen niet meer voldoende, en is de installatie van Grumpy mistgeneratoren aangesloten op uw alarmsysteem steeds vaker een behoefte die wordt aangeschaft.

 

    Waarom Grumpy Mistgenerator geschikt is voor elke omgeving en elk bedrijf?

    Door de jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche is het mogelijk dat er geen limieten zijn voor het gebruik van mist beveiliging. Grumpy is samen met UR Fog ontworpen voor grote en kleine omgevingen, Grumpy Mistgeneratoren kunnen absoluut en overal worden geïnstalleerd - in kantoren, supermarkten, magazijnen, scholen, banken, bedrijven, etc..

 

    Zoals u van ons gewend bent leveren we u producten van hoge kwaliteit, met uitstekende service en tegen een uiterst scherpe prijs.

bottom of page