top of page
Glass Buildings

Procams

INTERCOM SYSTEMEN

Wilt u uw woning of pand beter beveiligen met een intercom systeem?

HikIntercom_banner_website.jpg

Realiseer de voordelen van een intercomsysteem voor uw huis


Een hoogwaardig intercomsysteem voegt vitale beveiliging toe aan uw eigendom, zodat u kunt bepalen wie toegang krijgt en bescherming biedt tegen ongewenste bezoekers.

Met een audio-intercom kunt u met bellers buiten uw huis spreken. Ze werken door een geïnstalleerde handset te gebruiken om met de bezoeker te praten en vervolgens een deuropenerknop om ze toegang te geven tot uw huis als u dat wilt. Video-intercoms worden steeds populairder, waarbij camera's worden gebruikt waarmee u de identiteit van een beller visueel kunt verifiëren voordat u hem binnenlaat. U kunt ook intercomsystemen gebruiken om overal in uw huis met andere mensen te communiceren.

Vertrouw op Procams met al uw behoeften op het gebied van huisbeveiliging: bel ons vandaag nog


Intercomsystemen vormen een aanvulling op andere huisbeveiligingsmethoden en zorgen voor een algeheel veiligere plek om te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundige hulp en advies bij het kiezen van het juiste intercomsysteem voor uw huis.

Zakelijke intercomsystemen: personeel veilig houden


Een intercomsysteem kan nuttig zijn voor gebruik in allerlei soorten bedrijven, van kleine thuisbedrijven tot grotere organisaties.

Uw personeel, voorraad en bedrijfsmiddelen moeten te allen tijde worden beschermd tegen ongenode bezoekers. Met een intercom zorgt u ervoor dat degenen die toegang hebben tot uw pand, bij u bekend zijn of er recht op hebben.

Meer informatie over deurinvoersystemen van Procams Security Systems


Intercoms zijn een echt voordeel als het gaat om zowel veiligheid als communicatiegemak. Ze zijn een toegevoegde functie die goed zal werken met de rest van uw zakelijke beveiligingsmaatregelen. Of het nu gaat om een kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte, wij kiezen en installeren het meest geschikte intercomsysteem voor uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op.

bottom of page